Gemeente Borger-Odoorn: “Geen plek voor TEVV”

De gemeente Borger-Odoorn is van mening dat er in Tweede Exloërmond plaats is voor maximaal één voetbalvereniging. In het Dagblad van het Noorden valt te lezen dat die club wat de gemeente betreft luistert naar de naam ‘De Treffer ’16’. Ook stelt wethouder Frits Alberts dat er gesprekken tussen beide clubs moeten komen over samenwerking.

Wethouder Alberts: “De Treffer ’16 heeft bewezen bestaansrecht te hebben.” Volgens de gemeente staat er een gedegen organisatie, die veel aandacht heeft voor de jeugd. En dus zal de nieuwbakken club volgend seizoen bespeler van het gemeentelijk sportpark zijn. De gemeente Borger-Odoorn ziet echter ook de ontwaking van ‘coma-patiënt’ TEVV, de 83-jarige traditieclub uit het Mondendorp.

Deze club ziet de verplichting van de gemeente om een werkgroep samen te stellen, die een traject van bemiddeling moet bewandelen, als een stap in de goede richting: “Met elkaar praten had al veel eerder gemoeten”, aldus voorzitter Bolk. Ook een zegsman van De Treffer ’16 geeft aan dat in gesprek gaan de eerste stap is om de tweespalt op te lossen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: Jaimy Wessels verruilt Weerdinge voor WKE ’16

Weerdinge ziet komend seizoen een belangrijke kracht vertrekken. De 24-jarige Jaimy Wessels maakt de ...

Programma oefenwedstrijden donderdag 27 januari

Overzicht van de oefenwedstrijden die donderdag 27 januari op het programma staan.