Lachende gezichten bij SJS

Het tweede Ger Kleefman Jeugdtoernooi van SJS is een geweldig succes geworden. Met meer dan zestig teams uit de regio en Duitsland beleefde de zaterdagclub aan de Julianastraat in Stadskanaal wederom een hoogtepunt. “We zagen alleen maar lachende gezichten” was de reactie van toernooiorganisatoren Jos van der Laan en Frank Boels.

Op rolletjes
Ook de organisatie was tevreden, want met naar schatting circa 2.000 bezoekers kon het toernooi ook op meer dan voldoende publieke belangstelling rekenen: “Alles liep op rolletjes, we kijken al weer vooruit naar volgend jaar”. Marc van der Aa, kersverse SJS voorzitter was in zijn nopjes: “Geweldig mooi om te zien waar we als vereniging toe in staat zijn. SJS bruist van energie en ik heb er alle vertrouwen in dat zich dat de komende jaren in successen gaat uitbetalen”.

Ook de nieuwe hoofdtrainer van SJS, Otto Halmingh, was onder de indruk van dit groots opgezette evenement. Halmingh mocht de prijzen uitreiken en vond dat voor iemand die nog maar net aan de club verbonden is een hele eer: “Ik zie veel mogelijkheden voor SJS, een prachtclub om voor te mogen werken”.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdteam Kanaalstreek gaat oefenen

In de aanloop naar het toernooi in Italië (San Marino Cup) speelt het Jeugdteam ...

SJS zoekt trainer voor tweede elftal 2022-2023

SJS is op zoek naar een trainer voor het 2e elftal voor het seizoen ...

Vacature: Alteveer zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2023/2024

Alteveer is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024.