Buitenlandse overwintering voor Valthermond en Borger

In de aanloop naar de hervatting van de competitie hebben vierdeklasser Borger en tweedeklasser Valthermond hun kamp opgeslagen in het buitenland. Borger stapte in het vliegtuig naar Portugal, terwijl de Mondkers de Spaanse kust bezochten.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. Valthermond en SV Borger

Borger in Albufeira

Borger vloog op 4 januari naar Portugal, om in Albufeira een trainingsweek te beleven. De groenhemden speelden op zaterdag 6 januari in een oefenwedstrijd gelijk tegen SVV ’04: 2-2. De overige dagen (en avonden) werden ingevuld met (strand)trainingen en een voetbalquiz. De traditionele tien-minutengesprekken tussen spelers en technische staf stonden ook weer op de agenda.

Valthermond in Lloret

De trotse koploper van de tweede klasse L vertrok op woensdag 3 januari voor een trainingskamp naar de Spaanse costa. De Mondkers werkten in de volgende dagen ook de nodige (strand)trainingen af. Tijdens het toernooi (zaterdag) werd door het verder verjongde Valthermond ruim gewonnen (5-1) van vierdeklasser Erix uit Lievelde en werd een remise behaald tegen tweedeklasser Peize. Met toernooiwinst en een bezoek aan de wedstrijd van FC Barcelona tegen Levante werd het trainingskamp afgesloten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oudjes van Nieveen kunnen het nog

Gasselternijveen zorgde op de derde speeldag van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten voor een daverende ...

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

Het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat voorlopig gewoon door, dat heeft de organisatie besloten.