Bidjoy Ramcharan: “Da Peppino is kwaliteit!”
Bedrijfsovername
Het zaadje werd al enige jaren geleden geplant: “Ik werkte destijds al bij Da Peppino.” Na de afronding van zijn opleiding Horeca Ondernemer ging hij uiteindelijk aan de slag in een kledingwinkel, maar de horeca liet hem niet los: “Toen ik hoorde van het aanstaande pensioen van de vorige eigenaar zijn we om de tafel gegaan.” Met een bedrijfsovername tot gevolg.
Geweldige locatie
“De locatie is geweldig en ook het pand biedt veel kansen”, aldus de jonge ondernemer, die in de laatste dagen van december hard werkte om het restaurant tot het zijne te maken: “We hebben met een groot team een fantastische prestatie geleverd. Er is letterlijk dag en nacht gewerkt!”
Sfeer en beleving
Zo werd het interieur van de pizzeria aangepast, maar veranderde er ook op de menukaart het nodige: “Wat hetzelfde blijft is dat Da Peppino staat voor kwalitatief goed eten. Ik ben er wel van overtuigd dat we de sfeer en beleving naar een hoger niveau hebben getild.”
Sprong maken
Voor zijn ploeggenoten van Gieterveen lijkt het programma van het eerstvolgende teamuitje bekend te zijn: “Het restaurant is inderdaad de plek waar ik de jongens nog kan treffen, want het zal lastig voor me worden om nog veel in actie te komen.” Toch heeft Ramcharan alle vertrouwen in een goede afloop voor Gieterveen: “De sprong naar de middenmoot wordt nog wel gemaakt!”
WEGEN SUCCES VERLENGD
Alle pizza’s en pasta’s voor maar 8 euro!!
Deze actie geldt nog de hele maand februari…
Show Comments (0)