Pekelder Boys ziet trainer per direct vertrekken

De samenwerking tussen Pekelder Boys en Bert Brugge is per direct gestopt. De vierdeklasser heeft in Jos Wortelboer een tijdelijke oefenmeester gevonden. Voor de opvolging op lange termijn hebben de rood-witten nog geen oplossing.

Werkomstandigheden

Navraag leert dat met name de veranderde werkomstandigheden van Brugge aanleiding zijn voor het afscheid: “Ik werk als controller bij een bedrijf in Emmen, maar per 1 januari ben ik ook nog eens planner bij een fabriek met vijftig personeelsleden.”

Tekort doen

De combinatie van lange werkdagen en reistijd hebben Brugge gedwongen tot het maken van keuzes: “Ik wil voorkomen dat ik achteraf tot de ontdekking kom dat ik alle partijen tekort heb gedaan. Daarom nu maar gekozen om te stoppen bij Pekelder Boys.”

Geschikte vent

In de spelersgroep is met teleurstelling gereageerd op het vertrek van Brugge, die wordt getypeerd als een oefenmeester met gerichte trainingen: “Bovendien is Bert gewoon een geschikte vent. Nu is het aan ons om de schouders eronder te zetten en punten te pakken!”, aldus routinier Patrick Koster.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Vijf Kanaalstreek-clubs in Protos Weering

Na de eerste schifting zijn van de tien ingeschreven ploegen uit de Kanaalstreek nog ...

Programma Zechstein Indoor Soccer Toernooi Finale

Overzicht van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden tijdens de finale van het Zechstein ...