Foppe de Haan steunt G-toernooi SJS

Foppe de Haan en FC Emmen zijn tot het comité van aanbeveling van het internationaal G-Voetbaltoernooi van SJS: de Freddie Pranger Memorial. De Haan zal, net als een aantal spelers van FC Emmen op zaterdag 1 september aanwezig zijn bij de achtste editie van het toernooi. 

Foppe Fonds

De Haan zal na afloop van het toernooi uit naam van zijn ‘Foppe Fonds’ de prijsuitreiking voor zijn rekening nemen. Dit fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.

Noaberschap United

Betaald voetbalorganisatie FC Emmen heeft het toernooi omarmd in het kader van ‘Naoberschap United’. Dit is het project waarmee de profclub haar maatschappelijke verantwoordelijkheid tot uitdrukking brengt. Met Naoberschap United wil FC Emmen activeren, verbinden en aanjagen. Maar het wil ook het bedrijfsleven de mogelijkheid geven om aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen. Bedrijven die zich aansluiten bij Naoberschap United ontvangen een certificaat waarmee kan worden aangetoond dat zij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys neemt Henk Plasman bokaal over van TEVV

De Henk Plasman bokaal voor de meest succesvolle club in de Kanaalstreek gaat dit ...

SJS Kaboutertoernooi

De allerkleinste, maar zeker niet minder fanatieke, voetballertjes bij SJS heten De Kabouters. Klein ...

Speelronde 8 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.