Valthermond stuurt Hartman weg

“De chemie was er niet meer”, aldus meerdere bronnen binnen v.v. Valthermond na het gedwongen, vroegtijdige afscheid van trainer Bart Hartman bij de tweedeklasser. Per direct staat Albert Koops aan het roer bij de Mondkers.

Steeds stroever

Hartman, die als opvolger van de succesvolle Harris Huizingh, dit seizoen startte bij de blauw-witten begon voortvarend, met de winst van de eerste periode als hoogtepunt. Daarna ging het echter steeds stroever bij Valthermond, dat in 2018 slechts twee keer winnend van het veld stapte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Uitslagen van de halve finales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 14

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 14.