Gasselternijveen heeft een klinkende zege geboekt in de wedstrijd tegen Zandpol. Een bliksemstart van de roodhemden betekende de basis onder de 1-7 zege. Gasselternijveen blijft door deze zege op koers voor deelname aan de nacompetitie.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Esme Hemmes

Snelle hattrick

Na tien minuten had Wessel Koomans er al drie in het netje liggen. De sterkhouder van Gasselternijveen werd twee keer door Artor Polloshka aan het werk gezet, met twee goals tot gevolg. De derde treffer kwam tot stand uit een vrije trap: 0-3, waarmee Gasselternijveen op rozen zat. In het vervolg van de eerste helft kreeg Nieveen een paar goede kansen op meer goals en deze werden deels benut. Na een half uur maakte Artor Polloshka de vierde van de middag, waarna broertje Andi de ruststand op 0-5 bepaalde.

Minder spektakel

 

De tweede helft was minder spectaculair dan de eerste helft. Na vijf minuten schoot Rick Bokhorst het halve dozijn vol, waarna Zandpol via Robbin Klaassens de eretreffer maakte. Pas in de slotfase werd er opnieuw gescoord: op aangeven van Frank Pals schoot A-junior Joran Meijer de 1-7 eindstand op het scorebord.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Zaalvoetbal: Nieuw Buinen

Klik HIER voor een verslag van de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Onstwedder Boys zet Corenos aan de kant

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Roodeschool met 2-1 van Corenos gewonnen. De oranjehemden toonden ...

Veerkrachtig Westerwolde pakt punt

Waar de eerste ontmoeting tussen Westerwolde en MOVV een nederlaag opleverde voor de Vlagtwedders, ...