Voorbeschouwing bekerronde 3 zondagclubs

Voorbeschouwing op de meest belangrijke en opmerkelijke duels van speelronde 3 in de poulefase van de beker.

Zondag wordt vooral reikhalzend uitgekeken naar één affiche en dat is de wedstrijd tussen Nieuw Buinen en Stadskanaal. Een kraker, een burenruzie, een wedstrijd die door beide teams absoluut niet verloren mag worden.

Beide teams verloren hun eerste duel van Drenthina en dus is er nog één plekje over voor de volgende ronde. Het doelsaldo van Stadskanaal is net iets beter, waardoor een gelijkspel volstaat. Nieuw Buinen weet wat het te wachten staat en dat is winnen op het eigen sportpark de Buunerdrome.

Plaatsen voor de volgende ronde

Clubs als Musselkanaal en Ter Apel’96 lijken op papier een makkelijke tegenstander te hebben met JVV en Roswinkel en de kans is dan ook groot dat beide teams zich zullen gaan plaatsen voor de volgende ronde.

Dat kan nog niet gezegd worden van Gieterveen, dat echter nog wel een mogelijkheid heeft. Met vier punten uit twee duels staat het twee punten achter op Muntendam. Het zal dan ook in eigen huis moeten zien te winnen, want alleen dan is de volgende bekerronde een feit.

Wie ook nog kans maken om zich te plaatsen voor de volgende ronde zijn SPW en Alteveer. Voor beiden wacht dan wel de zware opgave om te moeten winnen van respectievelijk Weerdinge en Bellingwolde, die allebei in de 3e klasse uitkomen.

Tags:

  • Show Comments (1)

  • harold woortman

    go for it boys maak ons bunermonders trots een bunermonder te zijn!!!

Geef een reactie

You May Also Like

Programma zaalvoetbal 14 december

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vandaag gespeeld worden.

Programma 9 mei

Overzicht van de competitiewedstrijden die vanavond op het programma staan.

Stand zondag 3e klasse B

Overzicht van de stand van de zondag 3e klasse B.