De Nike Phantom Vision, gemaakt voor nauwkeurigheid

Nike Phantom Vision is de schoen voor spelers met ambitie.

Nike Phantom Vision is de schoen voor spelers met ambitie. Voetballers die vastberaden zijn om die volgende stap te maken. Eerst op het trainingsveld, dan in de wedstrijd en dan in de vorm van een grotere club. Nooit opgeven en gaan voor het hoogst haalbare. Het is een schoen die predikt bij stilstand is achteruitgang. Want ontwikkeling is de weg naar boven en juist dat wordt mogelijk gemaakt door de Nike Phantom Vision. Een voetbalschoen in de Sportshowroom, als nieuw pronkstuk van Nike.

Onder contract bij Manchester City staat dit seizoen een behendige dribbelaar uit Algerije. Riyad Mahrez staat achterop zijn shirt. De aanvaller legde zijn basis op straat, in de buitenwijken van Parijs. Dag in dag uit met de bal aan, onder en langs de voet. Van de Franse Ligue 1 naar Leicester City. Van het meest verrassende kampioenschap van deze eeuw naar een contract bij The Citizens.

Nike Phantom Visions

Het komt hem toe. Op zijn Nike Phantom Visions. Genieten is het vooral van zijn balcontrole. Zijn vermogen om, waar dan ook op het veld, de situatie en te overzien en die beslissende pass te geven. Mahrez schiet bovendien hard op de schoen die als een sok aan de voet zit. Waar ligt zijn lat en wat gaat hij dit seizoen winnen? Zijn ambitie is om beslissend te zijn voor het beste team in Engeland. En om een Europese prijs te pakken.

Creatieve uitspattingen

Eigenlijk heeft Leon Goretzka veel overeenkomsten met Mahrez. Geen aanstormend talent die in grote sprongen ondergebracht werd bij een topclub. Geleidelijke stappen. Maar het doel is duidelijk: bepalend zijn voor zijn club en voor het Duitse elftal. Zijn schoenen? Ook bij hem zitten de Nike Phantom Visions als gegoten. Vorig seizoen nog onder contract bij Schalke’04. Inmiddels bij de echte grootmacht in Duitsland: Bayern München. De aanvallende middenvelder is uit het juiste hout gesneden voor de Nike Phantom Vision. Ook wel bekend als de schoen voor de middenvelders met de creatieve uitspattingen. Voor de passers. Voor de kleine, snelle en behendige spelers die met een verrassende actie een opening creëren.

De schoen bevordert snelle, korte bewegingen. Om in de ruimte te lopen of te passen. Om de enkel sluit de Dynamic Fit kraag de enkel van Goretzka voor een natuurlijk fit tussen de voet en de schoen. De zachte, elastische knit maakt het bovendien mogelijk om de schoen vrij te bewegen.

Aanpassingsvermogen

Aan de andere kant van oceaan klopt Mal Pugh al een tijdje aan de deur. De twintigjarige talentvolle speelster van Washington Spirit staat vooral bekend om haar goal op de Olympische Spelen van 2016. Pugh is het type van de fijnzinnig pass, snel op de voorvoeten en altijd gericht op het doel.

Ze is vooral een type voor de Nike Phantom Vision. De schoen geeft ondersteuning en biedt aanpassingsvermogen, op verschillende ondergronden. Pugh is ook uitgerust met een superlichte plaat over de lengte van de voet: voor meer responsiviteit en nog snellere wendingen. Pugh gaat voor titels, in de competitie en met team USA.

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...

Wegen Herman Scherpen en Nieuw Buinen scheiden

Nieuw Buinen moet voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe trainer.