Voorbeschouwing speelronde 11 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat de elfde speelronde van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 11.

Onstwedder Boys – SVBO

Een ontmoeting tussen de nummers twee en zes van de ranglijst. Ondanks de vier plaatsen verschil op de ranglijst heeft SVBO evenveel verliespunten als Onstwedder Boys. De club uit Barger-Oosterveld speelde tot nu toe twee wedstrijden minder, maar kan in punten gelijk komen met de koplopers CSVC en Onstwedder Boys. Een belangrijk duel dus voor de Boys om een concurrent op afstand te houden. Daarvoor zal Onstwedde vooral het gevaar Nick Klingenberg moeten uitschakelen, die alweer twaalf keer scoorde in acht duels. Aan de andere kant kan Onstwedde buigen op een goede serie en speelt het ook nog eens een thuiswedstrijd. Met een overwinning zullen de Boys in ieder geval, al dan niet gedeeld, als koploper de winterstop in gaan.

Borger – Tiendeveen

Is dit al een spreekwoordelijke strohalm voor Borger die gegrepen moet worden? Met nul punten uit negen wedstrijden kent Borger tot nu toe één van de slechtste seizoenen uit de clubgeschiedenis. Het is dan ook de hoogste tijd dat die eerste overwinning tot stand komt, want anders lijkt het voor de winterstop al over en uit voor de groenhemden. Met Tiendeveen treft Borger een tegenstander die ook hopeloos uit vorm is. Tiendeveen kende een goede seizoenstart met tien punten uit vier wedstrijden, maar daarna verloor het zes wedstrijden op rij. Een ploeg die dus ook net als Borger snakt naar een overwinning.

VCG – NWVV

NWVV neemt het zaterdag op tegen de nummer twee van de ranglijst. Het onderlinge verschil tussen beide teams is vier punten en dus kan NWVV op een punt komen bij een overwinning. De Nieuw-Weerdingers zullen ook moeten winnen om na de winterstop nog enigszins mee te kunnen doen om de bovenste plaatsen. Vorige week deed men in ieder geval goede zaken met de overwinning op NKVV. Tegenstander VCG zal echter ook moeten winnen om in het spoor te blijven van koploper Mussel. Beide elftallen zullen dus in die laatste wedstrijd voor de winterstop vol voor de winst moeten strijden, waardoor een boeiende wedstrijd verwacht kan worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stand zaterdag 4e klasse E

Overzicht van de stand van de zaterdag 4e klasse E na speelronde 11.

Stand zondag 1e klasse F

Overzicht van de stand van de zondag 1e klasse F.

Stand zondag 3e klasse B

Overzicht van de stand van de zondag 3e klasse B.