Voorbeschouwing speelronde 11 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat de elfde speelronde van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 11.

EMMS – FC Ter Apel ’96

Opnieuw een topper voor FC Ter Apel ’96, dat als koploper op bezoek moet bij nummer twee EMMS. Vorige week won Ter Apel de topper van nummer drie Dalen, dat verder op achterstand werd gezet. Datzelfde kunnen de Ter Apelers nu ook doen met EMMS, dat momenteel drie punten achter staat. Bij een overwinning is de ploeg van trainer Koen Feijen eveneens verzekerd van de titel winterkampioen. Er staat dus veel op het spel bij deze topper in de zondag 3e klasse C.

Gieterveen – SPW

Een Kanaalstreekderby in de zondag 4e klasse D tussen twee ploegen die tot nu toe een moeizaam seizoen draaien. Gieterveen sprokkelde tot nu toe zes punten bij elkaar, SPW pakt er twee meer en dus is het onderlinge verschil te verwaarlozen. Beide elftallen zullen echter wel vierdeklasser willen blijven en dus is het de hoogste tijd dat er punten worden gepakt. Gieterveen pakte uit de laatste drie wedstrijden vier punten en lijkt dus wat aan het opkrabbelen te zijn. SPW verloor de laatste twee wedstrijden met minimaal verschil en zal graag weer eens drie punten aan het totaal willen toevoegen. Kortom er kan een echte kelderkraker worden verwacht.

EEC – Buinen

Een echte streekderby in de zondag 5e klasse F tussen EEC en Buinen. Beide elftallen kennen elkaar door en door en zullen deze wedstrijd absoluut niet willen verliezen. EEC kent tot nu toe een teleurstellend seizoen, maar haalde uit de laatste twee wedstrijden wel vier punten. Buinen doet het iets beter, maar ook die prestaties zijn wisselvallig te noemen. Het verschil op de ranglijst is drie punten in het voordeel van Buinen. Voor EEC ligt er dus de kans om op gelijke hoogte te komen met de streekgenoot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma zaalvoetbal vrijdag 13 september

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vrijdag op het programma staan.

Programma nacompetitievoetbal zaterdag 17 juni

Overzicht van de nacompetitiewedstrijden die zaterdag 17 juni op het programma staan.

Stand zondag 2e klasse L

Overzicht van de stand van de zondag 2e klasse L.