Musselkanaal thuis onderuit tegen Raptim

Musselkanaal verloor thuis van Raptim en blijft daardoor in de onderste regionen van de derde klasse C.

Musselkanaal had zo maar vier plaatsen kunnen stijgen op de ranglijst naar een plek in de middenmoot. Dat liet de Groenwitter echter na, want het verloor thuis met 1-2 van Raptim waardoor het op de twaalfde plaats blijft staan in de zondag 3e klasse C.

Het was één van de weinige competitiewedstrijden die door ging deze zondag. Het kunstgrasveld in Musselkanaal was prima bespeelbaar, waar andere wedstrijden veelal door de vorst waren afgelast. Het verschil tussen Musselkanaal en Raptim was slechts twee punten voorafgaand aan deze wedstrijd, dus konden de Groningers goede zaken doen.

Drie punten richting Coevorden

Dat deed de thuisploeg echter niet, dat in de tweede helft op een 0-1 achterstand kwam. Voor de pauze kwamen beide ploegen namelijk niet tot scoren. Die gelijkmaker werd echter teniet gedaan door clubtopscorer Rolf Kayser. In de slotfase ging het alsnog mis voor Musselkanaal, dat Raptim er nog met de volle buit vandoor zag gaan. Floris Jan van de Hout zorgde ervoor dat de drie punten naar Coevorden gingen deze middag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma oefenwedstrijden woensdag 9 september

Overzicht van de oefenwedstrijden die woensdag op het programma staan.

Stand zondag 5e klasse D

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse D.

Programma zaterdag 5 oktober

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag op het programma staan.