ZVV Borger 1 kroont zich tot kampioen van de 1e klasse na 8-1 zege op naaste concurrent Drs. Vijfje 2

Zvv Borger 1 kroonde zich gisteravond tot kampioen van de 1e klasse.

In een bomvolle sporthal De Koel heeft Zvv Borger 1 het kampioenschap binnen gehaald in de 1e klasse van het zaalvoetbal. De groenhemden waren in eigen huis veel te sterk voor de naaste concurrent Drs. Vijfje 2.

Borger startte goed aan de wedstrijd en had al snel de overhand. Toch was het waken voor de snelle uitvallen van de Groningers. Borger creëerde een flink aantal kansen, maar verzuimde meerde malen de trekker over te halen. Toch gebeurde dat een keer via Bram Komduur, die de openingstreffer achter zijn naam zette. Doelman Jasper Lubbers hield in het eerste bedrijf zijn doel schoon.

Ook in de tweede helft een beter Borger en het was wachten op de beslissende 2-0. Die kwam vrij vlot via Frank Fokke, die de bal tussen de benen van de Groninger-doelman plaatste. Vrij snel daarna werd het ook 3-0 door opnieuw Komduur.

Score opvoeren

Wedstrijd beslist en dus kon er door gerouleerd worden en werd de score verder uitgebreid naar 4-0 en het was Komduur die zijn hattrick voltooide. Nog maar net van de bank af stond Ronald Bulthuis bij de tweede paal opgesteld en kon hij een strakke voorzet van Gert Jakobs zo binnen tikken. Niet veel later stond Bulthuis weer op de goede plek om het laatste zetje te geven na een voorzet van Komduur.  Daarna mocht Vijfje nog hun eretreffer maken, maar de koek bleek nog niet op. Fokke voltooide ook nog zijn hattrick en met name het slotakkoord was een hard en mooi schot tussen de palen.

Het laatste fluitsignaal klonk, waarna de handjes de lucht in konden. De spelers bedankten het talrijke publiek en konden het kampioensfeest gaan vieren. Volgend seizoen komt Zvv Borger 1 uit in de hoofdklasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like