HOC IS KAMPIOEN!!

HOC is kampioen geworden van de zondag 4e klasse D.

HOC is dankzij een benauwde 0-1 zege bij Amboina kampioen geworden van de zondag 4e klasse D. Slechts enkele minuten voor tijd bracht Gerben Beek de bevrijdende treffer op het scorebord. Door de zege is HOC niet meer te achterhalen door nummer twee Westerwolde, dat maar liefst op 14 punten achterstand volgt. HOC is dan ook met recht de terechte kampioen van de zondag 4e klasse D en mag het volgend seizoen gaan laten zien in de 3e klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

SJS G1 wint Special Olympics evenement Heerenveen!

Afgelopen zaterdag 29 oktober j.l. was het dan zover: de G1 van SJS mocht ...