Zomermodus

De zomerstop is begonnen en dus breekt ook de welbekende komkommertijd aan voor de voetballers.

Hoogte- en dieptepunten

De zomer is vandaag officieel begonnen, een hittegolf is op komst. Het voetbalseizoen in de Kanaalstreek is ten einde gekomen. Dat seizoen eindigde woensdagavond met de promotiewedstrijd van Westerwolde tegen Bolsward. Het lukte Westerwolde na drie finalepogingen om te promoveren naar de 3e klasse. Eén van de vele hoogtepunten van het voetbalseizoen. Zo ook de kampioenschappen van HOC in de zondag 4e klasse D en Mussel in de zaterdag 5e klasse F. Prestaties van formaat, maar ook Pekelder Boys en Sellingen mochten feestvieren. De Pekelders promoveerden naar de 4e klasse, Sellingen naar de 3e klasse. En ook in het zaalvoetbal was er succes voor Zvv Borger 1 dat kampioen werd. Maar ook waren er teleurstellingen in de Kanaalstreek. Zo degradeerde Borger uit de zaterdag 4e klasse E en degradeerde Nieuw Buinen uit de zondag 1e klasse F.  En zo waren er nog vele hoogte- en dieptepunten te beleven gedurende het voetbalseizoen in de Kanaalstreek.

Batterij opladen

Een voetbalseizoen waarin dus veel gebeurde bij de Kanaalstreekclubs, die kunnen gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Ongetwijfeld kijken veel voetballiefhebbers alweer uit naar het nieuwe seizoen. Halverwege juli worden de nieuwe competitie-indelingen bekend gemaakt en ook voor volgend seizoen lijken er weer tal van mooie competities te gaan ontstaan met veel derby’s. Maar eerst even de batterij opladen om weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Ook FC Kanaalstreek gaat in de zomermodus en de berichtgeving in de zomermaanden zal wat minder zijn dan tijdens het seizoen. Op naar een mooie zomer en een nieuw en boeiend voetbalseizoen in de Kanaalstreek! 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen en Boelo Dekker verlengen samenwerking

Boelo Dekker is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Sellingen.

Schema nacompetitie bekend

Schema voor het nacompetitievoetbal, de route voor de Kanaalstreekclubs is bekend.