Gasselternijveen wint eenvoudig van Balkbrug

Gasselternijveen boekte een ruime zege op hekkensluiter Balkbrug.

Gasselternijveen kende een makkelijke zondagmiddag tegen hekkensluiter Balkbrug. Na negentig minuten spelen stond er een 4-0 eindstand op het scorebord. Door de zege blijft Nieveen goed meedoen in de subtop van de zondag 4e klasse D.

De thuisploeg stond al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Wessel Koomans bracht Gasselternijveen op voorsprong, waarna Yordi Saman na een half uur spelen de score verdubbelde. Vlak voor rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist toen Koomans zijn tweede van de middag liet aantekenen. De 3-0 ruststand werd na de pauze al snel uitgebreid naar 4-0. Nu was het Saman die zijn tweede mocht maken en dat bleek ook direct de laatste treffer van de wedstrijd te zijn.