Voorbeschouwing speelronde 13 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 13 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Onstwedder Boys – Vitesse

Onstwedder Boys heeft gelijk een pittige opening na de winterstop. Koploper Vitesse ’63 komt namelijk op bezoek op sportpark ‘de Boskamp’. Een plek waar ook de Boys graag voor de winterstop dichterbij hadden willen staan. Dat is echter niet het geval, want Onstwedde bivakkeert momenteel op een achtste plaats en heeft al een achterstand van dertien punten op de ploeg uit Koekange. De plekken 2,3 en 4 zijn echter nog niet uit het zicht, maar toch zullen de Boys daarvoor wel een reeks moeten neerzetten om nog echt mee te kunnen doen om de prijzen. Een overwinning op de koploper kan Onstwedder Boys dan ook een mooie morele boost geven zo aan het begin van de tweede seizoenshelft.

Angelslo – SJS

SJS kende een succesvolle decembermaand in 2019 en behaalde daarin negen punten uit drie wedstrijden. Die goede reeks leidde er toe dat de Knoalsters op de ranglijst zijn gestegen naar de derde plek op de ranglijst. Bovendien doet SJS volop mee in de strijd om de tweede periode. De achterstand op koploper Vitesse bedraagt momenteel acht punten, maar de ploegen onder SJS staan een stuk dichterbij. Zo staat ook de aanstaande tegenstander Angelslo slechts op vier punten van SJS. De Emmenaren bezetten daarmee momenteel plek zeven en kunnen het gat dus dichten. Er is SJS dan ook alles aan gelegen om direct de openingswedstrijd na de winterstop te winnen om zo een concurrent op grotere achterstand te kunnen zetten in zowel de stand als in de tweede periode.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 5e klasse D

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse D.

Programma zaalvoetbal 1 februari

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vandaag gespeeld worden.

Standen zaterdagvoetbal

Overzicht van de standen van het zaterdagvoetbal.