Toch nog promotie voor aantal clubs uit de Kanaalstreek?

De KNVB geeft clubs de mogelijkheid om een verzoek tot promotie in te dienen.

Zit er toch nog promotie in voor clubs uit de Kanaalstreek? De KNVB heeft namelijk besloten om clubs de mogelijkheid te geven om een verzoek in te dienen voor promotie. Dat zou zeker voor clubs als Borger en SPW een mogelijkheid zijn om een stap omhoog te gaan, maar ook Musselkanaal, Buinen of Eext kunnen hier wel eens in aanmerking voor komen.

Nadat het seizoen werd beëindigd in maart werd duidelijk dat er geen promotie of degradatie zou plaatsvinden in het amateurvoetbal. Daar lijkt nu toch verandering in te komen en zou voor een aantal clubs een mooie uitkomst zijn. Er komt namelijk ruimte in de competities door onder andere fusies, clubs die stoppen en clubs die wisselen van speeldag. Daardoor geeft de KNVB de clubs de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor promotie. Maar ook clubs die een klasse lager willen spelen, hebben de mogelijkheid om dit verzoek in te dienen. Dit geldt overigens alleen voor de clubs in de A-categorie. De KNVB verwacht na 1 juni meer duidelijkheid te kunnen geven over de verzoeken van de clubs.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Weerdinge verwelkomt twee nieuwe spelers

Voetbalvereniging Weerdinge heeft tussentijdse zaken gedaan op de transfermarkt.

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 21

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 21.

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in ...