Geen voetbal in Tweede Exloërmond komend seizoen

Komend seizoen lijkt er geen voetbal te zijn in Tweede Exloërmond.

Het lijkt erop dat er komend seizoen niet gevoetbald gaat worden in Tweede Exloërmond. De gemeente Borger-Odoorn heeft namelijk besloten om de velden komend seizoen in ieder geval niet te verhuren aan zowel De Treffer ’16 alsmede TEVV. Daarmee duurt de kwestie tussen De Treffer ’16, TEVV en de gemeente Borger-Odoorn voort over het behoudt van het voetbal in het dorp. 

In eerder stadium moesten zowel De Treffer ’16 alsmede TEVV tot een gezamenlijk standpunt komen, maar dat lukte beide partijen niet. En dus besloot de gemeente Borger-Odoorn om voorlopig de stekker uit het voetbal in Tweede Exloërmond te halen. De Treffer ’16 liet het er echter niet bij zitten en startte onder meer een petitie en haalde daarmee ruim 1400 handtekeningen op. Desondanks lijkt het er niet op dat er komend seizoen gevoetbald gaat worden in Tweede Exloërmond.

Een bemiddelaar in de voetbalruzie zou onlangs bedreigingen aan zijn adres hebben gehad. Dat valt te lezen in een artikel van Gemeentebelangen Borger-Odoorn: https://gemeentebelangen-borger-odoorn.nl/gbo/gemeentebelangen-hekelt-bedreigingen-jegens-bemiddelaar-voetbalruzie/. Ook valt in dit artikel te lezen dat beide partijen niet meer in aanmerking komen voor de huur van de voetbalvelden in het dorp. Komend seizoen lijkt er dan ook niet gespeeld te gaan worden in Tweede Exloërmond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020 na speelronde 17

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020 na speelronde 17.

Protos Weering: kwartfinale

Met zeven ploegen uit de Kanaalstreek zit het met de vertegenwoordiging in de kwartfinale ...

Zaterdag 26 juni: NWVV – DKB

NWVV en DKB spelen zaterdag een oefenwedstrijd.