Vacature: SJS zoekt verzorger

SJS is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een verzorger.

Voetbalvereniging SJS is met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 op zoek naar een verzorger voor de selectiespelers van SJS, spelend in SJS 1 of SJS 2. Daarnaast kunnen op verzoek ook jeugdspelers uit JO19 worden doorverwezen.

Na jarenlange invulling door vaste verzorger Bert Molema (25 jaar in het vak) en de laatste seizoenen in een duo met Ernst Paul Faber hebben beiden te kennen gegeven te stoppen als verzorger bij de SJS-selecties. Het bestuur, de staf en spelers van de SJS-selecties zal (zodra dat mag) op gepaste wijze afscheid nemen van deze toppers. Echter wil SJS zich alvast voorbereiden op het nieuwe seizoen en dus is dit het moment om de vacature open te stellen.

Ben jij die persoon, voldoe je aan de vereiste kwalificaties en beschikbaar op dinsdag- en donderdagavond en kan jij op speeldagen van SJS 1 aanwezig zijn bij de wedstrijden, reageer dan snel. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Marc van der Aa (voorzitter) op 06 – 45 64 62 51 of mail naar bestuur@vvsjs.nl.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen houdt sponsorloterij om sponsoren te bedanken

Gieterveen organiseert een sponsorloterij om haar trouwe sponsoren te bedanken.

De Treffer ’16 zoekt hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020

De Treffer '16 is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020.