FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 22: Titan (652 punten)

Titan is de nummer 22 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

De plaatsen 21 t/m 30 worden afgesloten door drie ploegen met hetzelfde puntenaantal. Op plek 22 staat Titan. Een roemruchte club uit de regio van de Kanaalstreek die jarenlang op een hoog niveau speelde. 1e en 2e klasse voetbal was in het eerste decennium heel normaal in Nieuw-Weerdinge. De beste prestatie werd geleverd in het seizoen 2004/2005 door Titan, dat toen 6e werd in de 1e klasse F. In het tweede decennium ging het langzaam aan bergafwaarts met de club met als dieptepunt de degradatie naar de vierde klasse in het seizoen 2016/2017. Sindsdien is Titan 4e klasser, maar had het de afgelopen jaren wel regelmatig de kans via de nacompetitie om te promoveren. Dat lukte echter nog niet en dus hoopt Titan dit seizoen wel die stap te kunnen maken. De Titanen hopen de komende jaren dan ook weer toe te kunnen groeien naar de oude glorietijden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overschrijvingen tijdens de winter in het amateurvoetbal

De regels met betrekking tot het overschrijven tijdens de winter in het amateurvoetbal.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Albert Kamps stopt per direct bij Musselkanaal

Albert Kamps moet om gezondheidsredenen stoppen bij Musselkanaal.