Blik op 2L: Albert Koops aan de slag bij WKE ’16

De trainerscarrousel in de zondagse tweede klasse L is bijna tot stilstand gekomen: WKE ’16 heeft bekend gemaakt dat Albert Koops de nieuwe trainer van de oranjehemden wordt. De huidige trainer van competitiegenoot Valthermond, eerder trainer van Nieuw Buinen, is daarmee vastgelegd als opvolger van Jouke Jan Meertens.

Competitiegenoten

Daarmee is een volgende trainerswissel tussen competitiegenoten afgerond. Jouke Jan Meertens is namelijk de nieuwe trainer van Annen. Nadat Albert Koops zijn vertrek bij Valthermond aankondigde, legden de blauw-witten de huidige trainer van Rolder Boys, Kenny Konig, vast als opvolger.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Knoalster ondernemers lanceren nieuwe website voor sportkleding

Teamkleding.nl, een nieuwe website voor sportkleding, gelanceerd door Knoalster ondernemers.

Overschrijvingen nog mogelijk tot en met 15 juni

Overschrijven is nog mogelijk tot en met 15 juni, dus wie wil overschrijven moet ...