FC Kanaalstreek Winseries: Borussia Dortmund Thuisshirt

Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries.

FC Kanaalstreek houdt de komende tijd de winseries. Daarbij houdt FC Kanaalstreek verschillende winacties waarbij diverse items gewonnen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan schitterende voetbalshirts, voetballen, speciaalbierpakketjes, tijdschriften enz. Het leuke aan deze winseries is dat aan bijna elke actie maar een maximaal aantal deelnemers kan deelnemen. Voor elke winactie wordt een kleine inleg gevraagd, maar met een gering aantal deelnemers is de kans een stuk groter om een prijs te winnen.

In deze vijfde prijsronde kan je een officieel Borussia Dortmund thuisshirt winnen. Om mee te dingen met deze prijs betaal je eenmalig € 3,99. Je mag zo vaak deelnemen aan de actie als je wil. Aan deze winactie kunnen maximaal 40 deelnemers deelnemen. Is de actie vol, dan gaan we direct de prijs verloten onder een van de gelukkige deelnemers! Regel direct je deelname aan de FC Kanaalstreek winseries prijsronde 5: Borussia Dortmund Thuisshirt via de volgende link: https://tikkie.me/pay/8vgbq25mb5eqappcea7t

Heb je geen tikkie, dan kan je voor deelname een e-mail sturen naar fckanaalstreek@gmail.com. Uit de deelnemerslijst wordt 1 winnaar geloot! De winnaar wordt via de site en onze socials bekend gemaakt! Deze prijs wordt uiterlijk 28 februari 2021 verloot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst

Het overzicht van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

Beker-indeling zondagclubs 3e t/m 5e klasse

Overzicht van de beker-indelingen van de zondagclubs uit de Kanaalstreek 3e tot en met ...

Buiten de Kanaalstreek: Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl heeft voor de vierde editie vier wereldberoemde clubs vastgelegd. Oud-Champions League-winnaars Ajax ...