Footvolley Regiocup

Het mooie weer komt eraan, een prachtige gelegenheid voor spelers om mee te doen aan de Footvolley Regiocup.

Het mooie weer komt er weer aan en ook het voetbal lijkt langzaamaan weer op gang te komen. Wedstrijden zijn nog niet mogelijk, maar tot de leeftijd van 27 jaar kan er wel weer volledig getraind worden. Hopelijk kan er in april weer volledig getraind worden en zijn er nog wedstrijden mogelijk in mei en juni.

Footvolley Regiocup

Daarnaast zijn die maanden ook uitermate geschikt voor een potje Footvolley! Daarom hebben een aantal spelers van Titan een prachtig initiatief bedacht: De Footvolley Regiocup! Een strijd tussen teams uit de regio met als afsluiter een toernooidag!

Twee jaar geleden is er in Nieuw-Weerdinge een nieuw Footvolley-veldje gekomen bij het zwembad en daarvan wordt al gebruik gemaakt door de spelers van Titan. Nu lijkt het de Titanen leuk om ook tegen andere spelers uit de regio Footvolley te spelen en dat te doen in een vorm van een toernooitje. Deze wedstrijden worden dan gespeeld op de maandagavond/woensdagavond of vrijdagavond tussen 18:30 en 20:30 uur en op zaterdag- en/of zondagochtend. De wedstrijden worden gespeeld in tweetallen, dus twee spelers van de ene club tegen twee spelers van de andere club. Uiteindelijk is het idee om ergens in de zomer nog een toernooidag te houden met na afloop een BBQ en een potje bier of iets dergelijks. Wil jij meedoen, aan de Footvolley Regiocup, regel dan een teamgenoot en geef je op bij Harm Jan Moesker. Dat kan via telnr: 06-15280100 of via e-mail: h.moesker@emmen.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overschrijven kan tot en met 15 juni

Het einde van het seizoen nadert en dus beraden spelers zich op hun sportieve ...

Uitslagen Zechstein Indoor Soccer Toernooi 29 december

Uitslagen van de op 29 december gespeelde wedstrijden tijdens het Zechstein Indoor Soccer Toernooi.