Transfertalk: Wedde ziet doelpuntenmakers terugkeren

Wedde ziet komend seizoen twee echte doelpuntenmakers terugkeren.

Naast een nieuwe doelman ziet Wedde komend seizoen ook twee echte doelpuntenmakers terugkeren. Brian Kuiper keert na een jaar Westerwolde weer terug bij de zondag vierdeklasser. Daarvoor was de 23-jarige Kuiper al vier seizoenen actief voor Wedde, waarin de aanvaller 23 keer scoorde. In zijn laatste seizoen maakte Kuiper er maar liefst elf voor de zondag vierdeklasser.

Topscorer allertijden 

Ook Rico van Heumen heeft besloten weer de kicksen onder te binden. De clubtopscorer allertijden was twee seizoenen geleden gestopt, maar maakt komend seizoen weer zijn rentree bij Wedde. Van Heumen speelde al veertien seizoenen voor de club en maakte tussendoor ook nog een uitstapje van twee seizoenen naar ASVB. Tijdens zijn periode in Blijham scoorde de aanvaller vijfmaal, gedurende veertien seizoenen bij Wedde scoorde van Heumen maar liefst 114 competitiedoelpunten. Met de terugkeer van Kuiper en van Heumen en daarnaast nog de aanwezigheid van goalgetter Ezra Abbas lijkt het komend seizoen met de doelpuntenproductie van Wedde wel snor te zitten.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuwbouw voor Gieten, mogelijk kunstgras

De gemeente Aa en Hunze gaat onderzoeken of er een kunstgrasveld bij v.v. Gieten ...

FC Kanaalstreek Winseries: Ajax-Thuisshirt

Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries.