FC Kanaalstreek: Support je club!

Met het kopen van een plaats op onze website steun je, je favoriete amateurclub.

Afgelopen jaar hielden we de actie support je club om de amateurclubs in onze regio te ondersteunen! Een actie die voor een aantal clubs zeer succesvol is geweest! En ook dit seizoen heb je weer de mogelijkheid om je favoriete club te supporten! Hoe?! Dat lees je hieronder!

Support je favoriete amateurclub!

FC Kanaalstreek biedt supporters de mogelijkheid om hun favoriete amateurclub te ondersteunen. Dat kan door een plekje op onze site te kopen. Daarbij krijgt jouw naam met daarbij je favoriete amateurclub een plek op onze website op de pagina Clubsupporters (https://fckanaalstreek.nl/clubsupporters/). Wil je niet dat je naam vermeldt wordt, dan zetten we op die plek de naam een supporter neer in plaats van je eigen naam. Ook mag je kiezen voor een geheel eigen gekozen naam. Je naam blijft een heel jaar op onze pagina Clubsupporters staan. Een plek op onze website kopen kan voor een bedrag van € 10,-. Van dat bedrag gaat € 7,- naar jouw favoriete amateurclub! Dat bedrag kan dus mooi oplopen als meerdere supporters jouw favoriete amateurclub steunen! FC Kanaalstreek is dan ook erg benieuwd welke club in de regio van de Kanaalstreek de grootste aanhang heeft! Wil jij je club helpen en laten zien dat jij supporter bent van je club: Mail dan je naam + favoriete amateurclub naar fckanaalstreek@gmail.com. Aanmelden als clubsupporter kan tot en met 31-12-2021!

Bonus!

Voor de huidige clubsupporters bestaat er de mogelijkheid om zijn of haar plek te verlengen op de site en hun club te blijven ondersteunen! Daarnaast is er nog een bonus weggelegd van € 100,- voor de club die de meeste clubsupporters heeft weten te verzamelen op 31-12-2021!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Otto Halmingh nieuwe trainer TEVV

Hans Kamphuis, momenteel trainer van TEVV, is het slachtoffer geworden van zijn eigen succes. ...

Programma Finaledag Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi 28 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi in ...

Titan gaat voor winst op toernooi SVBO

Voor het vierde jaar organiseert SVBO in samenwerking met het Orgon Toernooi. Vanaf vrijdag ...