Overzicht zondag 1e klasse F: Tiental VKW verslaat Noordster, SVBO komt goed weg tegen Roden

SVBO speelde een uur lang tegen tien man, maar speelde slechts gelijk tegen Roden. VKW wist met een tiental Noordster te verslaan.

SVBO – Roden: 1-1

SVBO liet thuis tegen Roden kostbare punten liggen. Na een half uur spelen kreeg Michel Wardenier al rood namens de bezoekende ploeg. De overtalsituatie hielp SVBO echter niet direct in het zadel, want het lukte de thuisploeg niet om ervan te profiteren. Sterker nog, de gasten kwamen diep in de tweede helft zelfs op voorsprong via Olivier van der Tuin. Een nederlaag hing in de lucht voor SVBO, maar diep in blessuretijd kreeg het nog een strafschop.  Daarbij kreeg ook Roden-speler Enrico Wardenier nog de rode kaart. Maurice Kampman bleef koel en schoot binnen vanaf elf meter, waardoor SVBO toch nog een punt over hield aan het treffen.

VKW – Noordster: 4-1

VKW heeft het thuisduel tegen Noordster in winst omgezet. Toch ging het niet direct van een leien dakje voor de thuisploeg, die wel de gehele wedstrijd het betere van het spel had. Noordster kwam in de eerste helft op voorsprong via Milan de Vroome. Na rust moest VKW ook nog verder met tien man na een rode kaart voor Durk de Jong. Die rode kaart leek de thuisploeg het juiste gif te geven om toch de wedstrijd naar zich toe te trekken. Via Anjo Willems, Jeroen Welles, Jonas Nijland en Leon Santema liep het tiental van VKW zelfs nog uit naar een ruime 4-1 overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Thuiszege voor Stadskanaal tegen Emmeloord

Stadskanaal won thuis van Emmeloord en blijf het goed doen in de zondag 2e ...

Westerwolde weet opnieuw niet te winnen

Hoewel misschien enigszins geflatteerd, waren de cijfers aan het eind van de wedstrijd tussen ...

Onstwedder Boys lijdt ook nederlaag tegen SCN

Onstwedder Boys leed opnieuw een nederlaag en ziet de onderste plaatsten steeds dichterbij komen.