Mogelijk goed nieuws: ‘Ernst Kuipers doet sport van het slot!’

Mogelijk is er goed nieuws voor de sportsector, het lijkt erop dat de nieuwe minister van VWS sport van het slot wil doen.

Er is mogelijk goed nieuws op komst voor het amateurvoetbal. De nieuwe minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ernst Kuipers, wil dat de sport weer volledig open gaat. Dat zou blijken uit uitgelekte aantekeningen uit de eerste ministerraad van het kabinet. Daarin zou Kuipers onder andere hebben gezegd dat sport en bewegen essentieel is voor de samenleving en dat het juist in deze coronatijd belangrijk is voor mensen om te sporten en te bewegen. Kuipers zou de sport dan ook weer volledig vrij willen geven, ook om mensen weer ruimte en perspectief te bieden. Of het daadwerkelijk zover gaat komen dat men binnenkort weer op normale wijze kan sporten zal aanstaande vrijdag duidelijk worden. Dan is er weer een nieuwe persconferentie, waarop Kuipers voor het eerst zal gaan spreken naast minister-president Mark Rutte.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Muur van de Kanaalstreek

Tussenstand Muur van de Kanaalstreek na speelronde 4.

Fair Play prijs 2019 voor Fit Boys, Mussel 3e

Mussel werd derde in de Fair Play-verkiezing van sportiefste ploeg.

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 30

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 30.