SC Stadskanaal verlengt met Jordi Nijgh

SC Stadskanaal is tevreden met de samenwerking met de huidige technische staf, alle stafleden hebben hun contract dan ook verlengd met een jaar.

Foto Stoffer Bakker, Jordi Nijgh is ook volgend seizoen hoofdtrainer van SC Stadskanaal.

SC Stadskanaal kan met volle tevredenheid melden dat met de spelersgroep en het bestuur is overeengekomen het contract met Jordi Nijgh, hoofdtrainer van de 1e selectie, en staf te verlengen.

Dit houdt in dat de club uitkijkt naar een ‘normaal’ seizoen 2022-2023 met de ‘bekende’ gezichten. Ook assistent-trainer Jochen van Sleen, leider Henk Bos, clubverzorger Cor Jongeling en assistent-scheidsrechter Marco Bloemsma hebben aangegeven in dezelfde samenstelling door te willen gaan. Kevin Smits, trainer van de 2e selectie, en leider Michel Mulder hebben ook aangegeven in het nieuwe seizoen betrokken te willen blijven bij de opleiding/club, al is nog niet zeker of dit bij de senioren zal zijn. Als club bedankt Stadskanaal alle bovengenoemde personen voor het vertrouwen in het volgende seizoen en wensen ze veel succes bij de 2e helft van dit seizoen.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in de provincies Drenthe en Groningen in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Amateurvoetbalseizoen in 2022 wederom eind augustus van start

De data voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 zijn bekend gemaakt door ...

HOC en Bas Nibbelke verlengen opnieuw de samenwerking

Bas Nibbelke is ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van HOC.