Voorbeschouwing: Westerwolde speelt inhaalwedstrijd tegen SVV ’04

Westerwolde speelt donderdagavond een inhaalwedstrijd tegen SVV ’04.

Donderdagavond 3 maart speelt Westerwolde op sportpark De Barlage in Vlagtwedde een inhaalwedstrijd tegen SVV ’04 uit Schoonebeek. Het duel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Koops uit Siddeburen.

Na de prima overwinning afgelopen zondag in en tegen Musselkanaal, treft Westerwolde opnieuw een directe concurrent met het oog op de bovenste plaatsen in de derde klasse C. SVV ’04 staat op de zesde stek, één plaats lager dan Westerwolde. De ploeg van trainer Roeland Kwint heeft 13 punten uit 9 wedstrijden verzameld met een doelsaldo van 16–13.  Westerwolde heeft nu 15 punten uit 8 duels en een doelsaldo van 19–18. Inzet van de wedstrijd van donderdagavond is dus de vijfde (of vierde) plaats in de competitie en aansluiting houden met de koplopers. Ingrediënten genoeg dus voor een hopelijk boeiend en sportief treffen op De Barlage.

Zondag 6 maart (aanvang 14.00 uur) speelt Westerwolde weer een thuiswedstrijd. SC Erica is dan de tegenstander. Uiteraard nodigt het bestuur van Westerwolde een ieder van harte uit beide wedstrijden bij te wonen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma woensdag 24 november

Overzicht van de competitiewedstrijden die woensdag 24 november op het programma staan.

De Oefencampagne 2019/2020

Overzicht van de oefenwedstrijden die tijdens de wintermaanden worden gespeeld.

Programma oefenwedstrijden zondag 23 augustus

Overzicht van de oefenwedstrijden die zondag op het programma staan.