Deelnemers gezocht Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten

Er zijn nog enkele plekken vrij op het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten

Toernooiorganisatie in andere handen

In Gieten wordt in december het 39ste kerstzaalvoetbaltoernooi georganiseerd. De plaatselijke voetbalvereniging VV Gieten is gestopt met de organisatie van dit gezellige toernooi. Henk-Jan en Lisanne van Sportcafé de Goorns hebben de organisatie van het toernooi samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers opgepakt. Het was ontzettend jammer geweest als het toernooi zou verdwijnen, het is inmiddels een begrip in Gieten geworden.
Andere opzet
Het toernooi zal dit jaar met een andere opzet zijn. Voor de 3e klasse en hoger wordt er alleen op 23 december gespeeld, waar dan ook de winnaar direct bekend zal zijn. Voor teams van de 4e en 5e klasse zijn er 3 speelavonden 27,28 en 29 december. Ieder team speelt 1 avond. Van deze avonden gaan er 6 teams door naar de finale op zaterdag 7 januari. “Het toernooi in Gieten en de finale avond staan al jaren bekend als supergezellig en gemoedelijk. Dat is ook precies de sfeer die we willen behouden, daarom hebben we er alles aan gedaan het toernooi door te laten gaan”, aldus Hadderingh.
Deelnemers gezocht
Op dit moment is er zowel op de vrijdag de 23ste december als voor de 4e en 5e klasse teams nog een aantal plekken vrij. Opgeven of meer info kan via Henk-Jan 06-21804420 of Lisanne 06-22914444

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loting 1e knock-out ronde districtsbeker Noord

Overzicht van de loting van de 1e knock-out ronde districtsbeker Noord.

Spelregelexperiment levert winnaars op

Sportpark Corpus de Hoorn was deze week het toneel van een heus spelregelexperiment: op ...