Wildervank vindt in Colin Steenge nieuwe hoofdtrainer

Wildervank heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor komend seizoen.

Voetbalvereniging Wildervank gaat komend seizoen in met Colin Steenge als nieuwe hoofdtrainer. Steenge is op dit moment nog assistent-trainer bij het eerste elftal, waar hij huidig hoofdtrainer Jos de Vrieze gaat opvolgen. De Vrieze doorliep als speler de jeugdopleiding bij Wildervank en was tevens vele jaren jeugdtrainer. Steenge heeft een verbintenis voor een seizoen getekend. Wildervank staat momenteel 6e in de zaterdag 4e klasse D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Prettige Kerst!

De redactie van FC Kanaalstreek wenst iedereen prettige Kerstdagen. Dagen waarop de edele voetbalsport ...