Voetbalvereniging Musselkanaal schenkt € 4.414 aan Kinderhotel Burcht Wedde

De voetbalvereniging Musselkanaal heeft een prachtig bedrag opgehaald voor het Kinderhotel Burcht Wedde.

Foto jantjegrasfotografie.nl, Op de foto staan van links naar rechts: Martina Ferrari, Frank Ferrari, Frank Tieben, Marcel Kluitenberg, Ronald Weijnans, Tom Scholte, René Rakers.

De toernooicommissie van Voetbalvereniging Musselkanaal heeft een cheque van € 4.414,- overhandigd aan het Kinderhotel Burcht in Wedde. De helft van dit bedrag is opgehaald met het inschrijfgeld voor het Batse jeugdvoetbaltoernooi. De andere helft is geschonken door een anonieme sponsor.

Batse jeugdtoernooi VV Musselkanaal

René Rakers, voorzitter van vv Musselkanaal: “Elk jaar organiseren wij het Batse toernooi, een voetbaltoernooi voor jeugdspelers van voetbalverenigingen uit de regio. Aan dit toernooi koppelen wij altijd een goed doel. Dit jaar hebben we voor het kinderhotel gekozen. We vinden het kinderhotel een fantastisch initiatief. Met de cheque leveren wij een kleine financiële bijdrage aan het mooie werk dat het echtpaar Ferrari verricht voor kinderen die sociaal-maatschappelijk buiten de boot dreigen te vallen. Want net als onze jonge voetballers, verdienen ook die kinderen af en toe een verzetje.”

Kinderhotel Burcht Wedde is een bijzonder vakantieverblijf voor kinderen en jongeren tot zestien jaar die aan de andere kant van het geluk geboren zijn. Er zijn duizenden kinderen in Nederland die het om verschillende redenen niet mee zit in het leven. Veel kinderen die er hoognodig eens tussenuit moeten maar die kans zelden of nooit krijgen. Zoals kinderen uit armoedegezinnen en pleeggezinnen, of kinderen die zijn aangewezen op een leefgroep in een internaat. In Kinderhotel Burcht Wedde kunnen ze ontsnappen aan de problemen van alledag en even onbezorgd kind zijn. Meer informatie over het kinderhotel is te vinden op de website burchtwedde.nl.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 8

De tussenstand na speelronde 8 van de FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar.

Winnaar Ajax Thuisshirt Winactie

De winnaar van het Ajax thuisshirt is bekend! Deelnemers bedankt voor deelname!