Vacature: SJS zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025

SJS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025.

Voetbalvereniging SJS gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025. Ben of ken jij de perfecte kandidaat voor onze vereniging? Reageren kan tot 5 december a.s. door contact op te nemen met voorzitter Marc van der Aa op 06 45 64 62 51 of een mail te sturen naar bestuur@vvsjs.nl.

Voetbalvereniging SJS viert komend jaar zijn 70e verjaardag en heeft momenteel bijna 550 leden. Daarmee is het één van de grotere verenigingen uit de Kanaalstreek. Een stabiele vereniging met dito bestuur, commissies en vrijwilligers. We doen het allemaal samen en werken hard aan de toekomst van onze club! Onze jeugdafdeling groeit gestaag, we hebben voldoende vrijwilligers en er is duidelijkheid en rust.

Terugkeer naar derde klasse

Met ons eerste elftal zijn we ambitieus, want we willen graag weer terug naar de derde klasse van het zaterdagamateurvoetbal. Vorig seizoen draaiden we in principe een heel behoorlijk seizoen en zouden we in alle andere situaties gewoon nog steeds derdeklasser zijn geweest, maar door de versterkte promotie-/degradatieregeling viel het doek in de finale van de nacompetitie. Toch willen we weer zo snel mogelijk terugkeren.

Met een goede balans tussen ervaren krachten en jonge talenten doen we dit seizoen weer mee om de prijzen en hopelijk valt het kwartje snel weer onze kant op. Aansluiting vanuit de eigen jeugd en een tweede elftal op reserve tweede klasse niveau moet zorgen dat we weer een stapje omhoog kunnen zetten. En daar werken we met zijn allen hard aan. Bovendien willen we een aantrekkelijke vereniging zijn voor nieuwe aanwas van buitenaf.

Inmiddels zijn we natuurlijk ook al jarenlang actief met het G-voetbal in de regio en hebben we jaarlijks het grootste G-voetbalevenement van Nederland, namelijk de Freddie Pranger Memorial. Maar ook voor SJS Oldstars is er plek aan de Julianastraat, zodat we voetbal bieden voor alle doelgroepen, van jong tot oud.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Koninklijke Onderscheiding bij Buinerveen

Tinus Boekholt heeft zaterdagmiddag een Koninklijke onderscheiding gekregen. De 72-jarige inwoner van Buinerveen is ...

Bekerloting 3e ronde districtsbeker

De loting voor de derde ronde van de districtsbeker is verricht.