GKC en Arend Scholtens met elkaar in zee

GKC heeft Arend Scholtens als nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2024-2025.

GKC heeft voor het seizoen 2024-2025 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Arend Scholtens zal met ingang van het nieuwe seizoen Gert Sterken opvolgen. Daarmee haalt de zondag vijfdeklasser een ervaren oefenmeester in huis.

Scholtens heeft dit seizoen nog de leiding over zaterdag vierdeklasser Mussel, waar de oefenmeester momenteel bezig is aan zijn vierde seizoen. Scholtens was daarvoor onder andere ook al drie seizoenen hoofdtrainer bij PJC en vier bij Sellingen. GKC is erg blij met de aanstelling van de ervaren oefenmeester, die eerst een verbintenis is aangegaan voor een looptijd van een jaar.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekerindelingen ook bekend

Nadat op een eerder moment al bekend werd gemaakt welke clubs elkaar gaan ontmoeten ...

Boy Nijgh Voetbalschool wint Vrijwilligersprijs 2021!

De Boy Nijgh Voetbalschool heeft de provinciale vrijwilligersprijs gewonnen in de categorie sport.