Edwin Drenth verlengt bij Gasselternijveen

Edwin Drenth en Gasselternijveen gaan ook in het seizoen 2024-2025 met elkaar door.

Foto VV Gasselternijveen, Edwin Drenth tekent zijn contractverlenging. 
Edwin Drenth is ook volgend seizoen hoofdtrainer Gasselternijveen. Drenth, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de roodwitten, was het met de technische commissie snel eens over een verlenging.
Bouwen aan de toekomst
Bestuurslid Roel Luis laat in een reactie op de Facebook-pagina van Gasselternijveen weten dat het de beslissing eenvoudig was: “Vanuit de technische commissie was er al geen twijfel dat we door wilden met Edwin. Na een zeer positief gesprek met de spelersraad en diverse mensen binnen de club, stond niets een verlenging in de weg. We hebben een half jaar geleden bewust voor Edwin gekozen, omdat we wisten dat er gebouwd moest worden met een hele jonge ploeg, die voornamelijk bestaat uit jongens uit onze eigen jeugd/dorp. Dit jaar moet er verder gebouwd worden met deze jonge ploeg, waar we de komende jaren naar verwachting veel plezier aan gaan beleven. Ook de doorstroming van diverse jeugdspelers biedt perspectief. We zijn vanzelfsprekend erg content met de verlenging, want wat ons betreft is Edwin de trainer die in ons ideale plaatje van de huidige situatie past.”
Ook Drenth liet weten blij te zijn met zijn verlenging: “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club. We hebben een hechte, jonge groep, die inmiddels allemaal een jaartje langer in het eerste lopen en waar nog veel potentie in zit. Inherent aan de jonge groep is een stukje wisselvalligheid, maar de periodes van goed voetbal en goede resultaten hebben steeds vaker de overhand. Ik kijk ernaar uit om dit seizoen verder te bouwen en te kijken waar onze top ligt.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen en TEVV nog in de race

Na de kwartfinale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi zijn nog twee clubs uit de ...

Pekelder Boys viert verjaardag

Op 26 juni bestaat Pekelder Boys zeventig jaar! Om dit te vieren zijn er tal ...

Beloften SC Stadskanaal naar finale

De beloften (onder de 22) van SC Stadskanaal hebben zich net als voorgaand jaar ...