De zaterdag 5e klasse F bestaat uit een ploeg minder, Oldambtster Boys heeft zich teruggetrokken.

Oldambtster Boys heeft zich teruggetrokken uit de zaterdag 5e klasse F. De ploeg uit het Groninger-land kende een dramatische eerste seizoenshelft met 0 punten uit 10 wedstrijden en een doelsaldo van 10 voor en 95 tegen. 

Gevolgen voor andere ploegen

De club is van plan om op zondagochtend verder te gaan in de reserveklasse van het zondagvoetbal. Dat doet het om het voortbestaan van de club in leven te houden. Anders vreest men dat het gebeurd is met de club, die sinds 1946 bestaat. Het terugtrekken van Oldambtster Boys heeft wel gevolgen voor de andere clubs in de zaterdag 5e klasse F. De klasse bestaat nu uit elf elftallen, waardoor het aantal periodes wordt teruggebracht van 3 naar 2. Bovendien vervallen ook de resultaten van de clubs tegen Oldambtster Boys. Zo zien onder andere CEC en Meeden overwinningen van respectievelijk 15-0 en 10-0 verdampen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Valthermond ziet trio afzwaaien

Valthermond zal om uiteenlopende redenen afscheid nemen van drie spelers. Van deze drie spelers ...

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 25

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 25.

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Roswinkel is voor donderdag op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd.