Stadskanaal en Marcel de Groot verlengen samenwerking

Stadskanaal en Marcel de Groot gaan ook volgend seizoen met elkaar door.

Marcel de Groot is ook in het seizoen 2024-2025 de hoofdtrainer van SC Stadskanaal. Alle partijen zijn tevreden over de huidige samenwerking en zetten deze graag voort. De Groot is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Knoalsters, die momenteel op een negende plaats staan in de zondag 2e klasse I.

Reactie De Groot

Op de clubsite van Stadskanaal reageert De Groot verheugd op zijn verlenging. “Na mijn eerste maanden bij SC Stadskanaal ben ik trots te kunnen zeggen dat ik erg blij ben met de verlenging bij de club waar de mensen écht het verschil maken. Een gedreven spelersgroep en een goede staf waar ik veel voldoening uithaal. Een club met betrokken leden en vrijwilligers en een goed jeugdbeleid. Voor mij zijn dit allemaal redenen om met veel energie de komende maanden verder te bouwen.”

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Hans Kamphuis verlengt bij TEVV

TEVV heeft het contract met hoofdcoach Hans Kamphuis met één jaar verlengd. Kamphuis, oud-trainer ...

Be Quick 1887 zondag verlengt met Steven Wuestenenk

Be Quick 1887 gaat langer door met hoofdtrainer Steven Wuestenenk, die voor zijn vijfde ...

Edwin Drenth niet naar Pekelder Boys

De samenwerking tussen Pekelder Boys en trainer Edwin Drenth komt er niet. De reden ...