Hoopvolle wending voor SETA

Hoopvol nieuws voor SETA, dat mogelijk toch gewoon kan blijven bestaan.

Waar woensdagochtend SETA nog slecht nieuws had te melden over het voortbestaan van de club, daar lijkt daar woensdagavond verandering in te zijn gekomen. De club had in de ochtend op de eigen Facebook-pagina nog gepost dat er volgende week maandag een stemming zou over het sluiten van de deuren, mede omdat aspirant bestuursleden zich hadden teruggetrokken. 
Stemming voor nieuw bestuur
Woensdagavond heeft de club uit Musselkanaal echter positief nieuws te melden en spreekt het van ‘nieuwe ontwikkelingen’. “Maandag is er toch een stemming bij VV Seta voor een nieuw bestuur. Er hebben zich nieuwe kandidaten aangemeld. Dus kom maandagavond om 19.30 naar de kantine.” Het lijkt hoopvol nieuws voor SETA, dat mogelijk toch gewoon kan blijven voortbestaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen en TEVV nog in de race

Na de kwartfinale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi zijn nog twee clubs uit de ...

Titan legt nieuwe sponsor vast

Na een lange zomerstop is het voetbalseizoen in Nieuw-Weerdinge weer in volle gang. De ...

Poule-indelingen (jeugd) Regiocup bekend

De poule-indelingen voor het jeugdvoetbal van de Regiocup zijn bekend, net als de mogelijke ...