Derde nederlaag op rij voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys ging opnieuw onderuit en moet de blik naar beneden richten.

Onstwedder Boys zit momenteel in een dip en moet de blik voorlopig naar beneden richten in de zaterdag derde klasse C. Op bezoek bij FC Zuidlaren leed het de derde nederlaag op rij. De thuisploeg bleek na negentig minuten spelen met 4-1 te sterk.

Het pleit werd in de eerste helft al beslist, nadat de Boys bij rust al tegen een 3-0 achterstand aankeken. Twee goals van Jens van der Woude en een doelpunt van Stan Mertens zorgden voor een comfortabele voorsprong voor Zuidlaren. Na rust kon Jarno Sterenborg alleen de eer redden voor Onstwedde, dat uiteindelijk tegen een ruime 4-1 nederlaag aanliep. Onstwedder Boys blijft daardoor op plek tien staan, wat aan het einde van het seizoen nacompetitie spelen betekent.