Arne Joling ook volgend seizoen hoofdtrainer SV Borger

Borger en Arne Joling gaan ook in het seizoen 2024/2025 met elkaar verder.

SV Borger en trainer Arne Joling gaan ook volgend seizoen met elkaar door. Daarmee gaat Joling zijn elfde seizoen in bij Borger en daarmee is hij de langst zittende trainer bij de club.

Borger en Arne Joling blijven aan elkaar verbonden

De spelersgroep gaf aan in het nieuwe seizoen graag verder te willen met dezelfde staf (die naast Arne Joling bestaat uit de assistent-trainers Mark Wolters, Mark Meinema en Erik Joling, elftalleider Wiljan Vos en teammanager Lambert Dries) en ook het bestuur is tevreden met de aanpak van de trainersstaf.

De huidige selectie bestaat uit veel jonge twintigers die al vele jaren samen voetballen en waar nog steeds flink wat rek in zit. En ook de komende jaren komen er vanuit de jeugd weer een aantal talenten aan. “Dit betekent dat er voor ons als trainersstaf veel te kiezen valt. Vaak duurt het even voordat jeugdspelers doorbreken in het eerste elftal. Dat hebben we de afgelopen jaren ook gezien met spelers als Tim Speelman en Sam van Dijk. Wat dat betreft is het ideaal dat we met Jong Borger een podium hebben waar jeugdspelers kunnen wennen aan het seniorenvoetbal en zo de eventuele stap naar het eerste elftal vergemakkelijken.” geeft Joling aan.

Borger gaat vol voor titel en promotie

Wat is de doelstelling voor de rest van dit seizoen? “Na de overwinning van afgelopen zaterdag op directe concurrent FC Assen staan we weer op kop van de ranglijst. En die positie willen we graag vasthouden, maar de verschillen in de top zeven zijn klein. Zaak dus om niet te verslappen en de komende acht wedstrijden het maximale te brengen. We willen natuurlijk dolgraag terug naar de derde klasse, want daar hoort dit elftal wel thuis.” aldus de tevreden trainer Joling.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek gaat de zaal in!

Morgenavond is het zover: het negende team van de Groninger zaalvoetbalvereniging Madjoe treedt tegen Exstudiantes ...

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 7

De tussenstand na speelronde 7 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 18

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 18.