Sellingen presenteert nieuwe hoofdtrainer

Sellingen heeft met Rick Hansen een nieuwe oefenmeester aangesteld.

Foto VV Sellingen, Hansen en Wegman bekrachtigen de samenwerking.

Rick Hansen is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Sellingen. De pas 21-jarige Winschoter is op dit moment hoofd jeugdopleiding van WVV uit Winschoten én trainer van de JO19-1 van WVV.

Sellingen stelt jonge en ambitieuze Hansen aan als hoofdtrainer

Hansen trainde ook andere jeugdelftallen van WVV en was daarna werkzaam voor de jeugd van FC Groningen en Be Quick. Hansen is zelf ook nog actief als voetballer in het eerste elftal van WVV zondag, die hij volgend seizoen inruilt voor Oranje Nassau.

Sellingen-voorzitter Erik Wegman laat op de clubsite in een reactie weten vertrouwen te hebben in de aanstelling van de jonge en ambitieuze oefenmeester. “Door de positieve gesprekken met Hansen en de spelersraad denken we met Hansen een ambitieuze en gedreven trainer voor het nieuwe seizoen aangesteld te hebben. Ondanks de jonge leeftijd van Hansen hebben wij het volste vertrouwen in hem en we hopen dan ook dat we er samen iets moois van kunnen maken.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdspelers ZVC ’14 in het nieuw

Het oudste elftal van SJO ZVC '14 is onlangs in het nieuw gestoken door ...

Hoopvolle wending voor SETA

Hoopvol nieuws voor SETA, dat mogelijk toch gewoon kan blijven bestaan.