ZVV Borger kampioen en promoveert naar Eerste Divisie KNVB Landelijk

ZVV Borger is kampioen en promoveert naar de Eerste Divisie landelijk

Met trots kondigen we aan dat Z.V.V. Borger 1 kampioen is geworden met een gelijkspel (2-2) tegen Z.V.F. 1 uit Franeker. Z.V.V. Borger 1 heeft zich hierdoor zich geplaatst voor de Eerste Divisie KNVB Landelijk voor het volgende seizoen.

Kampioen ZVV Borger 1 schrijft clubgeschiedenis

Z.V.V. Borger 1 heeft clubgeschiedenis geschreven. Nooit eerder speelde een team van Z.V.V. Borger zo hoog. De spelers, coaches en supporters hebben maandenlang hard gewerkt en zich toegewijd om dit moment te bereiken. Hun inspanningen hebben geresulteerd in een welverdiende triomf.

Het komende seizoen zal een spannend nieuw hoofdstuk zijn voor Z.V.V. Borger, aangezien ze hun vaardigheden zullen laten zien op het een na hoogste niveau van de zaalvoetbalcompetitie. Het team is vastbesloten om hun succes voort te zetten en de uitdagingen van de Eerste Divisie Landelijk met vastberadenheid aan te gaan. Laten we samen het succes van Z.V.V. Borger vieren en uitkijken naar een opwindend nieuw seizoen van zaalvoetbal op het hoogste niveau.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Raymond Duitscher toernooi

Het Raymond Duitscher toernooi zoekt nog naar 1 JO-9 team en 1 JO-11 team! ...

SV Mussel op jacht naar plaats twee

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. SV Mussel mag aantreden tegen de nog ...

Organiseer een oranjefestival en werf nieuwe leden

Clubs hebben de mogelijkheid om een Oranjefestival te organiseren voor het werven van nieuwe ...