Onstwedder Boys wint laatste thuiswedstrijd van Be Quick 1887

Onstwedder Boys heeft zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 1-0 gewonnen van Be Quick 1887.

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen leverde Onstwedder Boys een 1 – 0 overwinning op tegen Be Quick 1887 uit Haren. Door dit resultaat blijft Onstwedder Boys op de elfde plaats staan en zal het vrijwel zeker nacompetitie moeten spelen om in de derde klasse te blijven.

Gehavend Onstwedder Boys in eigen huis langs Be Quick 1887

Op een zeer zonnig Sportpark De Boskamp ontbreken bij de thuisclub Sven Jaegers en Sem Nieuwenhuis wegens een schorsing. Hierdoor is er een plek op het middenveld voor jeugdspeler Lars Bekker. Gerben Meems speelt deze middag in het centrum van de verdediging. Bij Be Quick is een paar weken geleden de trainer aan de kant gezet vanwege de tegenvallende resultaten. Be Quick staat één plek onder Onstwedder Boys.

De bezoekers beginnen fanatiek aan het duel, dat onder leiding staat van de heer Lania. In de eerste minuten levert dit vier corners op. Na acht minuten spelen krijgt Be Quick een goede mogelijkheid om de score te openen. Een snelle aanval over de rechterkant brengt Mohamed Shabeel in stelling, maar zijn schot wordt tot opluchting van de thuisclub uitstekend gekeerd door Rein Koudstaal. Het zou deze middag de enige mogelijkheid worden voor de bezoekers om tot scoren te komen. Be Quick combineert wel aardig, maar weet aanvallend nauwelijks gevaarlijk te worden. Na een fraaie pass van Lars Bekker schiet Jarno Sterenborg naast. Sterenborg krijgt halverwege de eerste helft nog een mogelijkheid en schiet dit keer net over. Onstwedder Boys komt op voorsprong als uit een corner van Jarno Sterenborg Marcel Paans met een fraaie kopbal via de binnenkant van de paal weet te scoren: 1 – 0. Vlak voor rust krijgt Rutgert Tipker een uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar zijn inzet wordt op uitstekend wijze door keeper Björn Haddering tot corner verwerkt.

Lees hier het volledige verslag: Onstwedder Boys – Be Quick 1887

Bron: Onstwedde.info