Gieterveen knokt zich naar handhaving

Gieterveen heeft zich dankzij een 1-1 gelijkspel tegen Siddeburen weten te handhaven in de vierde klasse.

Gieterveen is erin geslaagd om zich te handhaven in de vierde klasse C. Daar leek het in de winterstop niet op uit te draaien toen de ploeg nog onderaan stond. Dankzij een vooral sterke derde periode hebben de Gieterveners zich nog knap weten veilig te spelen. Daarvoor volstond zondag een 1-1 gelijkspel tegen het hoger geklasseerde Siddeburen.

Gieterveen pakt punt en handhaaft zich in vierde klasse 

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Siddeburen waren er nog drie scenario’s mogelijk voor Gieterveen. Handhaving, nacompetitie of zelfs rechtstreekse degradatie. Uiteindelijk pakte het allemaal goed uit voor Gieterveen. Buurman Bareveld verloor en werd de tweede degradant naast THOS, terwijl FVV in eigen huis won van PJC. Daardoor gaan die beide ploegen de nacompetitie in.

Met het gelijke spel tegen Siddeburen bleef Gieterveen juist een punt boven de beruchte streep. Gieterveen kwam via een strafschop van Bob Oeben op voorsprong, maar zag het al uitgespeelde Siddeburen nog wel langszij komen via Rik Moesker. Het punt werd echter over de streep getrokken, waardoor Gieterveen zich veilig speelde en ook komend seizoen in de vierde klasse te bewonderen zal zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen wint eenvoudig van hekkensluiter VIOS

Buinen kende zondag een makkelijke middag tegen VIOS en won met ruime cijfers.

Westerwolde komt sneu weg in Eenrum

De verste uitwedstrijd van Westerwolde dit seizoen in en tegen Eenrum werd met een ...