Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 5e klasse D.

Foto VV SPW, SPW boekte een nipte 1-2 overwinning op VIOS en pakte daarmee de eerste driepunter. 

Buinerveen – JVV: 3-9

Buinerveen en JVV maakten er een doelpuntrijk spektakel van op de eerste speeldag van de competitie. JVV leek met een 0-3 voorsprong al snel op rozen te zitten, maar Buinerveen kwam terug tot 2-3 via Kylian Eberhart en Willem van Harskamp. Halverwege de tweede helft liep JVV weer uit door twee goals van topschutter Dennis de Roo, die ook al de eerste twee doelpunten voor zijn rekening had genomen. Het bleken niet zijn laatste doelpunten te zijn, want nadat Bert Timmers er 3-5 van had gemaakt, was het woord aan de Roo. Die voegde nog eens twee doelpunten aan zijn totaal toe en zag ook ploeggenoten Tjaard Wortelboer en Rik Schulte scoren.

VIOS – SPW: 1-2

SPW boekte een benauwde 1-2 overwinning op VIOS. Voor de pauze kwamen beide ploegen niet tot scoren, maar daar kwam na rust verandering in. Sven Wijsbeek zette de bezoekers na rust op een 0-1 voorsprong, waarna Stefan Bolk de marge verdubbelde en SPW in veilige haven leek te schieten. VIOS kwam in de laatste minuten echter nog terug tot 1-2, maar de Knoalsters wisten de zege over de streep te trekken.

GKC – HHCombi: 1-2

GKC heeft de openingswedstrijd van het seizoen verloren van HHCombi. Beide teams leken met een 0-0 stand aan de thee te gaan, maar de bezoekers kregen op slag van rust een penalty. Timo Stegman faalde niet vanaf elf meter. HHCombi maakte er halverwege de tweede helft 0-2 van via Brian de Jong, waarmee de wedstrijd beslist leek. Een alles of niets offensief in het laatste kwartier leverde GKC toch nog de 1-2 op via Danny Kolp, maar daar bleef het uiteindelijk ook bij.

De Treffer ’16 – SVBC: 1-4

De Treffer ’16 heeft in eigen huis verloren van SVBC. In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar nog in evenwicht door doelpunten van Reve Peters en Harm-Jan Kuiper. Via twee treffers van Daan Wassink liepen de gasten in de tweede helft uit naar een 1-3 voorsprong. De Treffer zag rood voor Francois Kral en moest in de laatste minuten ook nog de 1-4 slikken van opnieuw Wassink.

KSC – SC Roswinkel: 5-1

SC Roswinkel was in de openingswedstrijd niet opgewassen tegen degradant KSC. De ploeg uit Schoonoord won met ruime cijfers: 5-1. Ricardo Prins redde de eer voor de bezoekers.

Blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met elk willekeurig bedrag. Scan de QR-code of klik op de tikkielink en doneer een willekeurig bedrag. Alvast hartelijk dank voor jou steun! Steun FC Kanaalstreek via een Tikkie: Tikkie voor FC Kanaalstreek

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS boekt belangrijke zege op Westerlee

Waar afgelopen weekend de meeste voetbalwedstrijden werden afgelast, werd er aan de Julianastraat wel ...

Ben Bos goudhaantje bij Sellingen

In de spannende vijfde klasse E stond gistermiddag weer een topper op het programma. ...

Alvin Boekelo schiet Nieveen langs Buinerveen

Net als een week eerder, toen Alvin Boekelo scoorde tegen SC Roswinkel, was hij ...