Een veuroetblik op de derde speelronde van het zondagvoetbal.

De competitie is inmiddels twee wedstrijden onderweg en een aantal clubs kende een goede start, een aantal een wat mindere. In ronde drie moeten de punten voor die clubs dan ook vergaard worden. We blikken veuroet op een aantal wedstrijden die zondag op het programma staan.

Gieten op jacht naar eerste punten tegen Musselkanaal

Musselkanaal is het seizoen goed begonnen met twee overwinningen. Afgelopen zondag werd er zelfs met 0-6 gewonnen van Groninger Boys. Met het zelfvertrouwen zal het dan ook wel goed zitten bij de Groenwitter, dat een Kanaalstreekderby speelt tegen Gieten. Dat is het seizoen juist teleurstellend begonnen met twee nederlagen. Wil Gieten nog een woordje bovenin meespreken, dan zal het zondag op bezoek bij Musselkanaal een resultaat moeten boeken.

Houdt Gieterveen ook kampioenskandidaat Nieuw Buinen in bedwang?

Wie ook een goede start kent is Gieterveen. De groenwitten wonnen van Veelerveen en speelden gelijk tegen Groen Geel. In beide duels scoorden de Gieterveners overigens maar een keer, maar kreeg het ook maar een doelpunt tegen. Met vier punten uit twee duels staat het een punt boven Nieuw Buinen, dat komend weekend de tegenstander is. Dat heeft kampioensaspiraties en zal dus geen averij in en tegen Gieterveen willen oplopen. Dat zal ongetwijfeld de zege niet cadeau krijgen, ook al omdat Gieterveen de ongeslagen reeks in stand zal willen houden.

GKC hoopt op eerste punten in streekderby tegen ongeslagen SPW

In de zondag 5e klasse D gaat GKC op zoek naar de eerste punten. De ploeg van trainer Arend Scholtens verloor de eerste twee duels en zal nu tegen SPW weleens van de hatelijke nul af willen. Een opgave die niet onmogelijk lijkt gezien GKC in de beker al won van de Knoalsters. Die zijn op hun beurt goed begonnen met twee overwinningen op rij en zullen ook in Gasselte voor een derde zege op rij gaan. Genoeg ingrediënten aanwezig voor een mooie streekderby.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren! 

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

Ik doneer een fustje bier! Klik hier om een fustje bier te doneren!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys blijft in titelstrijd na zege op Angelslo

Onstwedder Boys won in eigen huis van Angelslo en blijft zo in de titelrace.

Programma 25 april

Overzicht van de oefenduels die vanavond gespeeld worden.

Stand zaalvoetbal 1e klasse

Overzicht van de stand van de 1e klasse zaalvoetbal.