In het nieuw dankzij Voetbal International

onstwedder_boysNederlands meest bekende voetbaltijdschrijft, Voetbal International bestaat vijftig jaar. Deze gelegenheid is door VI aangegrepen om niet minder dan vijftig voetbalteams te sponsoren. De bijdrage van het tijdschrift? Een uitgebreid kledingpakket. Na een uitgebreide selectieprocedure is één team uit de Kanaalstreek in de prijzen gevallen. Rick Wakker, speler van het tweede elftal van Onstwedder Boys, trok de stoute schoenen aan en droeg zijn team voor.

Motivatie
En met succes dus, want onlangs werd er in huize Wakker een grote partij sportkleding en bijbehorende accessoires afgeleverd: “Halverwege april konden teams zich inschrijven. Dit moest vergezeld gaan van een motivatie waarom juist mijn team in aanmerking zou moeten komen.” Wakker zette zijn beste beentje voor, waarna de stemronde en loting de rest deed. De acht stemmen die het tweede elftal van Onstwedder Boys kreeg, bleken voldoende om mee te gaan in de loting.

Loting
Wakker: “Ieder team met drie of meer stemmen deed mee in de loting. Ik weet niet hoeveel teams we achter ons hebben gelaten, maar dit is een mooie bekroning op vorig seizoen.”
Onstwedder Boys 2 werd vorig seizoen kampioen in de reserve vierde klasse en zal komend seizoen in de derde reserve klasse dankzij VI dus representatief voor de dag komen. Het prijzenpakket bestond uit vijftien tenues, vijftien sporttassen, drie Derbystar-ballen en een krat met twaalf bidons.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kampioen neemt afscheid na 66 jaar trouwe dienst

Chris de Vries heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld. Na de wedstrijd tegen Titan beëindigde ...

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 3

De tussenstand na speelronde 3 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.