JVV-GNVJVV heeft zondagmiddag kansloos verloren van nummer vier Wedde. In eigen huis werd het 0-5 voor de bezoekers. JVV blijft hierdoor voorlaatst in 5F, maar krijgt komende zondag de kans om minimaal één plaats te stijgen. Er moet dan wel gewonnen worden van Oldambster Boys.

Verre van compleet
De ploeg van Johannes Schoenmaker was vanmiddag verre van compleet en dit was te zien aan het wedstrijdbeeld. Veel spelers speelden onwennig op een andere positie. Daarnaast werd er een aantal keren slecht verdedigd en zodoende stond Wedde bij rust al op een 0-3 voorsprong. Na de rust kwamen hier nog twee treffers bij en zo werd er ruim verloren.